Оплюват наградите "Грами"

Музикален продуцент написа цяла страница в Ню Йорк Таймс за това как награтите "Грами" са загубили същността си заради това, че са награждавани певци като Еминем, Лейди ГаГа, Джъстин Бийбър и други. Реално Джъстин и Гага са поп певци. То

2011-02-22 18:33:21
Оплюват наградите
Музикален продуцент написа цяла страница в Ню Йорк Таймс за това как награтите "Грами" са загубили същността си заради това, че са награждавани певци като Еминем, Лейди ГаГа, Джъстин Бийбър и други.

Реално Джъстин и Гага са поп певци. Това, че много хора ги мразят, не означава, че не са талантливи. Имат хитове, харесват ги, мразят ги няма значение. "Грами" не се занимава с красота и популярност, а с успешни творци.

ГаГа нямаше да получи награда ако не беше талантлива. Може да е скандала и отвратителна според много хора, но както всички знаем, нейните песни винаги са в Топ 5 в почти всяка класация.

Същото важи и за мразения от почти всички Джъстин Бийбър. Може да е странно хлапе и да дразни с присъствието си и онзи опит за секси поглед, но момчето може да пее и има нужния набор от характер и талант, за да успее.

За ЕМИНЕМ да не говорим, защото аз лично като чуя нещо лошо за него и ме хващат нервите. ЕМИНЕМ е страхотен творец и е пример за много млади хора. Той е може би единствената известна личност, която успява да се пребори с наркотиците и да се изчисти напълно. Ако това се оценяваше, той трябва да вземе 5 "Грами", не 2, а бе номиниран за 10.

Господин Стиви Стот, който в статията си в Ню Йорк Таймс е споделил проблемът си с наградите "Грами", е казал следното:

"Те не разбират от музика и са загубили връзка с това, което "Грами" беше. Там са само хипокрити и контрадикционисти. Всичките са измислени герои и нямат капка талант - ЕМИНЕМ, ГаГа и ДжиБи (Джъстин Бийбър). Какво ми говорят за Еминем, че бил пример за младите, той си е наркоман от долна класа. ГаГа е грозна и смотана, а ДжиБи е малко лигаво детенце без талант."

Явно, че горкият Стиви не е имал идея за какво говори, но все пак се ползва със свободата на личното мнение. Тези думи, идващи от човек, който се занимава професионално с музика, са просто смешни. На всичкото отгоре, явно не е наясно, че "Грами" оценява пеене и успех на албуми и хитове, а не външен вид и поведение извън индустрията. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия